Myyntitaito.fi sisältää aineistot lukemattomiin myynnissä esiin tuleviin tilanteisiin.

Voit ylläpitää ja kehittää myyntitaitoa uudella kustannustehokkaalla tavalla: saat helposti valittua itsellesi ja myyntiorganisaatiollesi  haluamasi yhdestä palvelusta, jossa ovat parhaat ja koetelluimmat myynnin opit ja kikat. Saat kaiken yhdellä vuosimaksulla.

  • Aineistossa on monta E- kirjaa, jotka löytät kirjat. videot ja äänitallenteet osasta.
    Käyttöoikeusmaksu tuo itsensä heti takaisin jo pelkästään niiden ansiosta.
    Miksi hankkia niitä erikseen, kun saat ne nyt moninverroin edullisemmin?
  • Esimerkiksi: Myyntitaito, aktiivinen henkilökohtainen myyntityö koulutusmateriaali, 44- sivuinen nelivärinen kiteytys on jaettu kymmenen otsikon alle(Ostohinta erikseen 70 euroa), Myyvän kirjoittamisen aakkoset 53 sivua. Sisältää vinkkejä, ohjeita, neuvoja, osviittaa ja esimerkkejä hyvistä ja huonoista myyvistä kirjoituksista. Niillä pääset hyvään vauhtiin myyvän kirjoittamisen taidossa. Säästät aikaa ja vaivaa. Strategian toteutus myyntitoiminnassa. Kirjassa on 193 artikkelia ja 516 sivua(ostohinta erikseen 95 euroa)Myynnin kultainen kirja. Sisältönä on ajattomia oppeja, otteita monilta maailman ja Suomen tunnustetuimmilta alan auktoriteeteilta. 224 sivua(ostohinta erikseen kirjakauppahinnaltaan 49 euroa). Ja monta muuta.
  • Voit aloittavana myyjänä tai kokeneena huippumyyjänä kehittää osaamistasi aineistojen avulla juuri silloin, kun sinulle sopii.

Yksi kauppa ja olet jo varmasti voitolla.

Myyntitaidon on sanottu olevan tärkein taito. Jokainen yritys tarvitsee myyntiä. Kun esittelemme ideaamme tai neuvottelemme mistä tahansa asiasta on siinäkin myyntiä mukana ja hyvistä myyntitaidoista on aina hyötyä myös sinulle, jonka tehtäviin ei varsinaisesti kuuluisikaan myyntityö. On tärkeää kerrata perustaitoja sekä oppia uutta. Nyt tämä on mahdollista edullisemmin kuin koskaan.

Hanki käyttöoikeus vuodeksi (12 kk). Nyt mahtava kampanjatarjous!

Kysyttävää? Pauli Vuorio Puh 050 570 8163
Tai lähetä viesti: pauli.vuorio@powercompetence.fi
www.powercompetence.fi

Katso myös tämä. Ilmoittaudu nyt!
Myyntikoulutus 28.01.2020 TAMPERE- TALO, VIP- tila